Összefoglaló a vasárnapi napról - 90 éves fürdő juliális

Összefoglaló a vasárnapi napról - 90 éves fürdő juliális

Vasárnap reggel ismét felhős, nem túl fényes idő fogadta a Jubileumi Úszó Emlékverseny résztvevőit. A Gyarmati Dezső Sportuszoda 6 olimpiai aranyérem tulajdonosát köszöntötte.

Dr. Márki-Zay Péter polgármester úrral Dr. Wladár Sándor Moszkva bajnoka, MÚSZ elnök, Risztov Éva a londoni játékok bajnoka és Darnyi Tamás négyszeres olimpiai bajnok, valamint a helyi úszó élet néhány szakembere tanácskozott a jövő terveiről. Közben a fedett uszodában 200 versenyző és edző igyekezett tudása legjavát nyújtani.

A versenyzők szülei online, valamint a kinti középső medence mellett felállított LED falon követhették a verseny történéseit. A szabadidős programokról továbbra is a Szegedi RSC "Tehetsz érte!" programja, valamint a Hód Fitness kiválóságai, a helyi Wing Tsun Kung-Fu sportolói és mestereik, a fantasztikus PopArt zenekar és az estét záró Dj-k gondoskodtak.

Délutánra a nap is kisütött, így összesen 1100 vendég kapcsolódhatott ki vasárnap a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Nagy köszönet minden kollégának, fellépőnek és vendégnek ezért a közös megemlékezésért!


90 éves jubileumi fürdő juliális