Éjszakai fürdőzésre vár a Szeretem Vásárhelyt Egyesület a Víz Világnapján

Éjszakai fürdőzésre vár a Szeretem Vásárhelyt Egyesület a Víz Világnapján

Március 22-én egy rendhagyó, exkluzív programra kerül sor a Török Sándor Strandfürdőben.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület nem mindennapi programmal készül a Víz Világnapjára: március 22-én 20-tól 24 óráig mindenkit várnak a vásárhelyi strandon egy éjszakai fürdőzésre.

Bagi Mátyás funkcionális tréner a portálunknak elmondta, az estén a zenét dj Adrián fogja szolgáltatni, aki lágyabb, EDM (Electronic Dance Music) stílussal készül. A tervek között szerepel az is, hogy egy kivetítőn folyamatosan vízzel kapcsolatos dokumentumfilmeket fognak vetíteni, amelyek a zenével tökéletesen harmonizálnak majd. A program megkoronázása egy lézershow lesz, ami szintén kapcsolódni fog a témához. „A víz fontosságára szeretnének ezzel a kötetlen rendezvénnyel felhívni a figyelmet" – emelte ki.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület az est során vizet, és egyéb ajándékokat fog kiosztani. Bagi Mátyástól megtudtuk, most egy nyugodt, lazulós estét szeretnének rendezni. „Exkluzív dolog, hogy a csillagos ég alatt ülsz egy kellemes, meleg vizes medencében, miközben jó zenét hallgatsz, és beszélgethetsz másokkal" – jegyezte meg a tréner.

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület a jövőben is rendez majd különböző, színes programokat, érdemes lesz figyelemmel kísérni őket!

Ha március 22, akkor tehát éjszakai fürdőzés a strandon! A kellemes esti kikapcsolódásra 20 órától várnak minden érdeklődőt.

Forrás: vasarhely24.com