Rendezvények, konferenciák

Földszinti konferenciatermünk és emeleti rendezvénytermünk ideális hely partnertalálkozók, vállalati összejövetelek, bálak, céges találkozók, sőt, akár esküvők lebonyolításához is

 

Földszinti konferenciaterem:

A terem berendezésétől és az igényektől függően 50-120 fő befogadására alkalmas zárt, klimatizált konferenciatermünk idális helyszín előadások, partnertalálkozók megszervezésére.

2017. év elejétől a teljes helyiség klimatizált, így a nyári hőségben is kellemes hőmérséklet és páratartalom fogadja a résztvevőket egy karnyújtásnyira a medencetértől.

Konferenciatermünk akár kivetítővel és teljes hangosítással is igénybe vehető vendégeink számára.

 

Emeleti rendezvényterem:

Az emeleten található rendezvénytermünk igény szerint több részre is osztható. A terem berendezhető egyszerűbb menüvel ellátott étkezőhellyé, csakúgy, mint svédasztalos ebéd / vacsora elfogyasztására alkalmas tágas, privát helyszínné.

Emeleti termünk kiválóan alkalmas bálak, vállalati összejövetelek zárásaként megtartható tánctérré is, csakúgy, mint partnertalálkozók kötetlenebb beszélgetéseihez.

Nem ritkán esküvők helyszíneként is szolgál rendezvénytermünk, ahonnan pár lépéssel akár a versenymedence lelátóján is szurkolhatunk úszóinknak!

 

Kikapcsolódás, pihenés:

Egy-egy konferencia, vagy partnertalálkozó végén vendégeinknek lehetősége nyílik a kikapcsolódásra fedett medencéink, élményfürdőnk, vagy szabadtéri strandunk szolgáltatásainak igénybe vételével.

Aki pedig további erőt érez magában, az frissen felszerelt, modern berendezésekkel rendelkező edzőtermünkben (Alfa-Gym) tölthet el további perceket.

 

Megközelíthetőség:

250 gépjármű befogadására alkalmas, őrzött parkolóval rendelkezünk, a 47-es főúttól 2 percnyire, így vendégeink, meghívott partnereink kényelmesen érkezhetnek rendezvényeinkre.

 

Foglalás és további információ kérhető elérhetőségeinken:

Elérhetőség: Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda
Telefon: +36 (62) 249-363 ; +36 (62) 245-033
Fax: +36 (62) 249-363
E-mail cím: uszoda@hodfurdo.hu
Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre utca 1.

Rendezvényterem, konferenciaterem

Rendezvényterem, konferenciaterem
Rendezvényterem, konferenciaterem
Rendezvényterem, konferenciaterem
Rendezvényterem, konferenciaterem
Rendezvényterem, konferenciaterem