Nyár-, és szezonvégi események

Nyár-, és szezonvégi események

Kedves Vendégeink!

Hamarosan véget ér a nyári szünet, a nyár és a strandszezon is. Az időjárás még kitart mellettünk, de a nappali hőmérséklet is folyamatosan csökken, így a szabadtéri strandolási időszak nem sokára véget ér.

WaterPlay vízi élménypark:

A WaterPlay Vízi Élménypark az idei szezonban 2022. szeptember 4. napjáig lesz használható, ezt követően az eszközök leszerelésre kerülnek.

 

Hátsó téri medencék:

2022. szeptember 17. napján (szombaton) már nem fognak kinyitni a szabadtéri, hátsó térben levő medencék valamint a kacsa medence. Valamint ezen a napon a csúszdák is befejezik a szezont. Ennek megfelelően idén utoljára 2022. szeptember 16-án lehet még kihasználni a lehetőséget egy-egy csobbanásra és csúszásra a strandfürdő területén.

 

Részleges áramszünet:

2022. szeptember 29-én és 30-án (csütörtök - péntek) nap közbeni teljes áramszünet lesz várható a fürdő és az uszoda teljes területén, amely nagyban befolyásolja majd a nap közben igénybe vehető szolgáltatásokat. Részletekkel még hamarosan jelentkezünk!

 

Köszönjük minden kedves vendégünknek, hogy idén is meglátogattak minket, együtt csobbanhattunk, pihenhettünk a forró nyári napokon!