Versenysport

Versenytájékoztató

 Országos Gyermek Úszóbajnokság, Hódmezővásárhely 2021.

 

A verseny időpontja: 2021. 07. 21.-24.

A verseny rendezője: Hód-Fürdő Kft.

A verseny helyszíne: Gyarmati Dezső Sportuszoda, 6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre út 1.

Örömmel értesítünk minden résztvevő úszóegyesületet, hogy a járványügyi előírásokat figyelembe véve, a Gyarmati Dezső Sportuszodát üzemeltető Hód-Fürdő Kft. az Országos Gyermek Úszóbajnokságot nyitott kapukkal rendezi.

  • Szülők és hozzátartozók beléptetése  a főbejáratnál történik 600 Ft-os napi lelátójegy megváltása ellenében. A jegy feljogosítja őket a délelőtti és délutáni versenyek megtekintésére és a kültéri medencék használatára is! Ebben az esetben csak a strand öltözőit használhatják.
  • Hozzátartozók a fedett versenymedencetérbe és az öltözői folyosóra nem léphetnek be!

Elhelyezésük az emeleti lelátó bal oldali részében lesz.

Tisztelettel kérjük a hozzátartozókat, hogy a verseny ideje alatt minimálisra csökkentsék a versenyzőkkel való érintkezést! Ezzel segítik a rendezők és edzők munkáját!

  • Edzőknek, versenyzőknek a beléptetése a parkoló felőli oldalon történik!

Kérjük a csapatokat, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében legkésőbb 2021.07.19-én küldjék meg a csapat névsort, edzőkkel kiegészítve a katona.zsolt@hodfurdo.hu címre!

  • A verseny ideje alatt a bemelegítésre és levezetésre a tanmedence, valamint a kinti 50 méteres medence 6-7-8-as pályái használhatók!

2021.07.20. kedd délután 18.30-20.30-ig a Hód-Fürdő Kft. ingyenes lehetőséget biztosít a résztvevő csapatoknak egy rövid ismerkedő edzésre a fedett versenymedencében. Ehhez a beléptetés szintén a parkoló felőli oldalon történik a leadott névsorok alapján.

 

 

Fontos, hogy az uszoda körüli parkoló fizetős! Ingyenes parkolásra a Kaszap utcán lévő Aldi, Interspar előtti parkolók használhatók, az uszodától 350 méterre!

 

Kapcsolódó dokumentumok:

Részletes versenykiírás és versenyszabályzat

Előzetes rajtlista

Időrend

 

Minden résztvevőt és érdeklődőt szeretettel várunk!

Rendezőség