Kezelni és egészséges - értékelje a különbséget!

Gondolt már valaha a kérdésre: Hogyan különböznek az emberek, akik egészségesek akarnak lenni, mint azok, akik csak kezelni akarnak? Első pillantásra nincs különbség közöttük - mindkettő az egészségre törekszik. Van azonban különbség. És ha látja, akkor megértheti, mi a különbség azok között, akik gazdagok akarnak lenni azoktól, akik egyszerűen nem akarnak szegények. Közben azok, akik gyönyörűek akarnak lenni, azoktól, akik nem akarnak láthatatlanok és vonzóak, stb.

Azok az emberek, akik egészségesek akarnak lenni, már támogatják egészségüket. Ezek az emberek egészséges életmódot élnek, látják, hogy ártalmasak a testükre, és megtagadják azt, amennyire csak szükségük van, megelőző eljárásokat hajtanak végre a gyógyuláshoz, a sportoláshoz stb. De azok az emberek, akiknek kezelni akarnak (mint ők is az egészségre törekszenek), valójában először súlyosbítják egészségüket, megbetegednek, majd végül megkezdik a kezelést. Gondolataik nem az, hogy egészségesek legyenek, hanem a kezelésben részesüljenek.

És mit kell kezelniük akkor, ha hirtelen egészségesek lesznek? Semmi. Ezért először nem támogatják egészségüket, nem alszanak éjszaka, nem játszanak sportolnak, szeretik a rossz szokásokat, majd amikor betegek, elkezdenek kezelni. Az ilyen emberek szeretnek egészségtelennek és kezelni.

Érzi -e a különbséget azok között, akik már támogatják az egészségüket, hogy ne kezeljék őket, és azok között, akik először várják a betegség megjelenését, majd a kezelést?

Ugyanígy az emberek, akik gazdag akarnak lenni, különböznek attól, akik nem akarnak szegények. A vagyon iránti vágy arra készteti az embert, hogy több pénzt keressen. És az a vágy, hogy ne legyen szegény, akkor az embert legalább egy ideig gazdag embernek érzi magát (például abban a percben, amikor fizetést kap, vagy amikor egy másik munkát kínálnak egy nagy jövedelemmel), de akkor térjen vissza hogy ismét a szegénység.

Ugyanígy azok az emberek, akik gyönyörűek akarnak lenni, különböznek attól, akik nem akarnak észrevétlenül lenni.

Az emberek első kategóriája cselekszik, módszereket keres, támogatja szépségét, minden nap figyeli.

És a második kategória mindent önmagára csökkent, saját lustaságában, és csak néha arra kényszeríti, hogy rendszeresen megjelenjen.

Ezért vannak olyan emberek, akik mindig szépek, és vannak olyanok, akik csak ünnepnapokon kedvelik a körülötte lévő embereket, mert a többi napon lusta, és nem akarja fenntartani gyönyörű megjelenését. Best Ukrainian Wives Dating Websites https://genuinelovers.com/ . Best Dating Websites To Find Your Love.
32e897e9169174cd48ff85ed74253f05