Az én hibám a swinger klubban

Ez valami különleges volt. Képzeld el, hogy először mész egy swinger klubba. Idegek járják át a tested, még egy kicsit remegsz is a feszültségtől. Legalábbis nekem így volt. Egy swinger klubban is vannak kurvák.

Velem voltak a gyerekeim, így is nevezhetem őket. A barátom, akivel öt éve boldog és nagyon excentrikus kapcsolatom van, és a szépfiúnk. Az egyik olyan magas, mint egy kis nyírfa, szőke hajú és ragyogó kék szemű; a másik, az enyém, valamivel alacsonyabb, fekete hajú és sötét tekintetű.

Gent jó éjszakai élete már akkor elhagyja Önt, amikor belép az ajtón. Törülközőt nyomnak a kezünkbe, és egy világfi bátorítóan mosolyog ránk. A kor nem számít neki, és nem számít, hogy kövér vagy vékony, alacsony vagy magas. A klub az élete műve, és az ember szeretné megosztani velünk a vízióját.

Aztán levetkőznek

Tehát először a vetkőzés. Mint az uszodában, úgy állok a szekrényeknél, ahol a táskámat és a sálamat tartom. Jobb, ha egy kicsit tovább tartom magamon a ruháimat, nem kötelező, de kellene. Egy szinte kimondatlan szabály: este 10-kor csengetnek, és le kell vetkőznöd.

A klub a keleti dekorációk, erotikus festmények és bőrbútorok őrült összevisszasága. Van hinta, néhány alacsony és magas asztal, egy fürdőkád és egy nagy levendulaillatú zuhanyzó. Mindezt egy olyan helyiségben, amelynek minden sarkában és minden oldalán ülő- és pihenőhelyek vannak, amelyek sok mindenen mentek keresztül. Kevesen vannak, és kényelmetlenül ülsz a bárpultnál, hogy igyál. Nagyon kellemetlen volt, és az én esetemben ez azt jelentette, hogy felborítottam egy pohár vizet, és mindenki azonnal tudta, hogy én is ott voltam.
Csak szórakozom

Vannak idősebb párok és magányos férfiak, és a nem hangosan feltett kérdés ott leng a levegőben, hogy kivel fogom ma este csinálni? Semmi kötelezettség, csak szórakozás.

Jól éreztük magunkat. A ruhák a megbeszélt idő után lerepültek, és bár az emeleten egy egész emeletnyi ágy van, mi a klub hátsó, eldugott sarkában táboroztunk le. Figyeltek minket, és ez olyasmi, amit mi hárman élvezhetünk. Aztán megtörtént. Ennek ki kellett mennie a mosdóba. Ez volt a második alkalom aznap este, és már akkor észrevettem, hogy az ajtó zárja furcsán viselkedik.

Majdnem teljesen meztelenül összeszedtem a bátorságomat, átsétáltam a klubon és bementem a fürdőszobába. Soha életemben nem voltam még olyan helyen, ahol a fürdőszoba ilyen csodálatos volt. Meleg, tiszta színekkel a falakon, tükrökkel az egyik oldalon és művészeti képekkel a másikon. Egy nagy mosdókagyló parfümmel és szappannal, és egy polc flanelekkel. Szinte úgy érzi az ember, hogy egy szállodában van, amíg a kulcs ki nem esik az ajtóból, és a zár furcsa hangot nem ad ki.
És ott voltam... Beragadt!

Nem nagy ügy, mondod te. Felvettem a kulcsot, és megpróbáltam, de a zár beragadt. Újra és újra, amíg rá nem jöttem, hogy a csínytevéseim nem működnek. Nem volt nálam Iphone, csak a szűkös ruháim. Azt hittem, hogy az egyik emberem majd jön ellenőrizni, de tévedtem. A barátom az egész incidens után képes volt elmondani, hogy azt feltételezte, hogy "kekszet" készítek. Igen, gyerekjáték.
Megmentve, feszítővassal és mindennel együtt.

Szerencsére a klub tulajdonosa jött ellenőrizni, és azt mondta, hogy látta, hogy bemegyek, de nem jövök ki. Nem tudta kinyitni az ajtót, és elment egy feszítővasért. Igen, a swinger klub tulajdonosának feszítővassal kellett kinyitnia az ajtót. Az a kettő, akik elkísértek, halálra röhögte magát, amikor vörös arccal visszatértem hozzájuk.

Szerencsére az este jó hangulatban telt; ahogy az Shivazban hagyomány, egy finom pizzával.

8bd36a0de832738ab4531c8c07895919