Vízilabda: Új edzővel vág neki a következő szezonnak a HVSC

Vízilabda: Új edzővel vág neki a következő szezonnak a HVSC

A 20 csapatos férfi OB1/B 17. helyén zárta a szezont a HVSC, amely a következő szezonban Szabó Tamással a kispadon vág neki a bajnokságnak. A korábbi tréner, dr. Bertók Gyula munkájára azonban a továbbiakban is számít az egyesület.

A legendás nyilatkozatairól is híres dr. Bertók Gyula hat éve, a 2012-2013-as kiírástól irányította a vásárhelyi vízilabdacsapatot. Vezetése alatt a legjobban a 2013-2014-es évben szerepelt az alakulat, akkor a 8. helyre értek fel Hajdúék. A tréner munkáját a következő bajnoki évben az ifi csapatot az A2 csoport második helyéig vezető Szabó Tamás veheti át.

„Dr. Bertók Gyulának köszönhetjük azt, hogy a felnőtt férfi csapat megőrizte OB1/B tagságát. Az elmúlt 6 évben nyújtott teljesítményét, az eddigi munkáját, minden kétség nélkül elismerjük, viszont úgy éreztük, hogy a felnőtt férfi csapat frissítésre szorul. Dr. Bertók Gyula és HVSC kapcsolata a jövőben sem szakad meg, az egyesületen belül további lehetőségeket ajánlottunk neki" – nyilatkozta dr. Soós Gábor, a HVSC elnöke.

A vásárhelyi vízilabdások várhatóan július végén kezdik meg a felkészülésüket a férfi OB1/B 2018-2019-es kiírására.

Forrás: oldalvonal.hu