Rádió88 Strandparty - 2021.07.04

Rádió88 Strandparty - 2021.07.04

Vasárnap (2021.07.04.) ismét Rádió88 Strandparty lesz a Török Sándor Strandfürdőben!

Rádió88 Strandparty

 

Június 26-án szombaton kezdetét veszi a 2021-es Strandparti szezon.

Idén a Szegedi NapozóVálogatott DreamTeam segíti a munkánkat, akiket az eddigi csapatokból válogattunk ki.

Szombatokon és vasárnapokon mindig 11 órakor kezdünk, és egészen 17 óráig nyújtunk élményt a fürdőzéshez. Találkozhattok velünk a Napfényfürdő Aquapolisban, Hódmezővásárhelyen a Török Sándor Strandfürdőben, Makón a Hagymatikumban, Mórahalmon a Szent Erzsébet Fürdőben, és Algyőre is megyünk a Borbála Fürdőbe.

Az új játékok mellett a kedvenc feladatok is jönnek velünk, hogy tartalmas legyen a Rádió 88 Strandparti. Lehetőség lesz a könyvkölcsönzésre a Maxim kiadó jóvoltából. olvas.hu

A Kajak-Kenu Szövetség kölcsön adott nekünk két felfújható SUP-ot, amit bárki kipróbálhat.

Idén a lányok hidratáltságáról, frissségéről a XIXO gondoskodik, viszont a termékeket a strandolók is megkóstolhatják, sőt akár egy egész tálcával meg is nyerhetnek a Miért ne.....tudnád, nevű játékunkban.

A Praktikus Box is elérhető lesz, amelyet a Praktiker Szeged tölt fel hasznos eszközökkel, amelyeket valószínüleg nem minden strandoló hoz magával egy-egy alkalommal.

A Kabay Patika és a Bioderma pedig gondoskodik arról, hogy senki ne égjen le a napon, és persze a napozás utáni ápolásról is gondoskodnak.

Az Origami legújabb bikiniét viselik a lányok, miután a GAS JEANS ruháitól megszabadulnak, de az Ipanema papucsok mindig rajtuk maradnak.

A napszemüvegeket idén is ingyenesen vizsgáljuk meg a Prágai Látszerészettől kapott eszközzel, hogy a 400-as fényvédelmet ellenőrízni tudjuk bármelyik napszemüvegen.

A Porsche Szeged és a Pegazus Transzfernek köszönhetően pedig időbe megérkezünk majd minden állomásra.

A lányok május óta készülnek a strandra, így a csokibabna bőrszínt már megalapozták a Premium Chocolate Brown Szoláriumban, és edzésekre is rendszeresen járnak a Global Fitness-be Andihoz és Mátéhoz.


Rádió88 - Strandparty 2021.07.04