Izgalmas sportnap és nyárinditó buli a Török Sándor Strandfürdőben

Izgalmas sportnap és nyárinditó buli a Török Sándor Strandfürdőben

A Zsüffland Party, Anonym Night és Rádió 7 egész nap fergeteges programokkal várja a sportolni és bulizni vágyókat.

Június 30-án már reggel tíz órától kezdődően vehetünk részt különböző eseményeken, a Rádió 7 Sportnap keretein belül. Bagi Mátyás Crosstraining-edzést tart, vízi tornázhatunk Maksa Edinával vagy zumbázhatunk Szabó Kingával. Emellett akrobatikus kosár show, rúdtánc bemutatókat tekinthetünk meg és számos sportversenyen vehetnek részt a kilátogatók.

Akik pedig megmérettetnék magukat, azoknak is lesz miből válogatniuk. A fekvőtámasz nyomó valamint kötélhúzó versenyen és egyéb erőpróbákon kívül előnevezéses strandfoci és SörPong bajnokságokon vehetnek részt. Ezek mellett pedig palacsinta- és lángosevő versenyeken is megmérkőzhetnek egymással, és a nap folyamán a legszebb bikinis lány és a legszebb férfi vádli is kiválasztásra kerül.

A versenyek és bemutatók között pedig egészségügyi méréseken, kóstolókon és szépségápolási tanácsadáson vehetünk részt. A gyerekek pedig a Rádió 7 arcfestő strandjánál és ugrálóváránál mulathatják el az időt.

Az igazi parti pedig este kezdődik, hiszen a fellépők két színpadon várják a legjobb zenékkel a bulizókat. A BP Shop és Zsüffland Nagyszínpadon tíz órától a BeerSeeWalk csapata kezd, őket követi Szecsei, Yamina, a Suck My Disco, Newik, JOERJUNIOR és IMMI V. Ezalatt a Retro színpadon tíztől háromig Dj Pet játssza legnagyobb slágereket a kilencvenes évektől napjainkig, majd hajnali ötig techno afterrel zárhatjuk az estét.

Bővebb információért a jegyárról és egyéb programokról keressétek a facebook eseményt: Zsüffland és Anonym Nyárindító Beach Party Fless & Sportnap

 

Hivatalos plakátok: