Hírek úszóinkról: Közel 40 érmet szerzett a HSÚVC

Hírek úszóinkról: Közel 40 érmet szerzett a HSÚVC

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Hódmezővásárhelyen a Hóvirág Kupát. A HSÚVC által szervezett nemzetközi utánpótlás versenyen a klub fiataljai remekeltek. Kis Noel öt versenyszámból ötöt tudott megnyerni.

14 aranyérem, 14 ezüst és 11 bronz, már ami a dobogós helyezéseket illeti a HSÚVC részéről a saját rendezésű Hóvirág Kupán. A nemzetközi versenyen 12 egyesület majd 300 versenyzője mérte össze tudását.

A Hódmezővásárhelyi Senior Úszó és Vízilabda Club sportolói közül a 2006-os születésű Kis Noel volt a legeredményesebb, a fiatal úszó öt számban ugrott medencébe és minden versenyét sikerült megnyernie.

A váltóversenyeken sem tétlenkedett a HSÚVC-s fiatalok. Három aranyat, egy ezüstöt és két bronzérmet zsákmányoltak.

A HSÚVC eredménye a Hóvirág Kupán:

Borsos Borisz (két ezüst és egy ötödik hely), Csatlós Tóth Hanna (egy ötödik és egy nyolcadik hely), Dezső Dorina (egy arany, egy ezüst és egy negyedik hely), Földesi Balázs (egy arany és egy negyedik hely), Grexák Nóra (egy ezüst és egy ötödik hely), Hídvéghy Adél (egy tizenharmadik hely), Hidvéghy Vanda (egy nyolcadik hely), Kanka Brigitta (egy tizenegyedik hely), Kanka Brigitta(egy ötödik hely), Kardos Marcell (két negyedik és két ötödik hely), Kis Barnabás (két hatodik hely), Kis Lara (egy bronz és egy negyedik hely), Kis Noel (öt arany), Lázár Bertalan (egy negyedik hely), Lengyel Gréta (egy ötödik és egy hetedik hely), Molnár Balázs (egy nyolcadik és egy tizenegyedik hely), Musa Márk (két ezüst, egy bronz és egy negyedik hely), Oláh Ádám (két ezüst), Rostás Adrienn (két hatodik hely), Salgó Fanni (egy hatodik és egy hetedik hely), Solymosi Gábor (egy bronz, egy negyedik, egy hatodik és egy hetedik hely), Szatmári Kende (egy bronz és egy hetedik hely), Szatmári Máté (egy arany, egy ezüst és két bronz), Török Réka (két hatodik hely), Tunyogi Noel (egy bronz és egy kilencedik hely), Vajnai Kincső (két ezüst és egy bronz), Vörös Dénes (két arany és egy ezüst érem), Vörös Nándor(két arany és két ezüst)

 

Forrás: oldalvonal.hu