Hírek úszóinkról: Egyéni csúcsok dőltek a Vidék Openen

 
Hírek úszóinkról: Egyéni csúcsok dőltek a Vidék Openen

A hétvégén rendezték meg Budapesten a Vidék Open-t, ahol a Hód Úszó SE versenyzői derekasan helytálltak. Ádándi-Kiss Gyula és Csókay Miklós versenyzői megilletődve szálltak vízbe, de jól teljesítettek, saját csúcsaikat döntögették.

Rauch Robi egyéni csúcsot úszott 800 méter gyorson, 400 gyorson azonban 3 másodpercet rontott. Barna Máté 200 méter mellen javított, 100 méter mellen rontott egy keveset. Nagyjából 50 %-os teljesítményt nyújtottak.

Csókay Miklós csoportjából hárman vett részt a versenyen. Korsós Katalin, Tésik Zsófia és Tót Emma. Rendhagyó módon az idén, a Duna Aréna adott otthont az Országos Vidék Bajnokságnak. Ebben a nagyon szép és modern uszodában, mindenki örömmel versenyzett. Most először úsztak a gyerekek a Duna Arénában, ahol a Világ Bajnokságot rendezték. Nagyon megilletődve szálltak vízbe a hatalmas uszodában. Mindenki 3 versenyszámban indult, összesen 9 szer álltak rajtkőre a Hódok. Öt egyéni csúcs született. Korsós Katalin 100 gyorson és 200 vegyesen, Tót Emma 200 mellen és 200 vegyesen, míg Tésik Zsófia 200 vegyesen ért el egyéni csúcsot.

A Következő verseny a Gyarmati Kupa lesz a vásárhelyi uszodában.

Forrás: oldalvonal.hu