Gömöri Csilla lesz a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda új vezetője

Gömöri Csilla lesz a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda új vezetője

Október 13-ától lép hivatalba a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda új vezetője. Gömöri Csilla veszi át az ügyvezető igazgatói pozíciót, aki nagy hangsúlyt fektetne majd a marketingre, és egyik fő célja, hogy a hódmezővásárhelyi komplexum felkerüljön Dél-Magyarország fürdőtérképére.

Gömöri Csillát a leköszönő vezető egy hónapon keresztül segíti majd, hogy minél jobban megismerhesse a vásárhelyi strand adottságait. Az új igazgató rengeteg lehetőséget lát abban, hogy hogyan lehetne még vendég központúbbá tenni a strandot.

„A marketing területet mindenféleképpen erősíteni kell. Egy intenzív marketing munkát kell a tevékenységben bevinni, amely természetesen mindig vendég és fürdő központúnak kell, hogy legyen. A fürdők már az ókortól kezdve egy olyan közösségi terek voltak, amelyek egyrészt a pihenést szolgálta, másrészt a szociális és a társadalmi érintkezésnek volt egyfajta színtere. Szerintem ez a mai magyar fürdőkultúrában és a többi létesítménynek az üzemeltetésénél is egy elsődleges szempont" – fogalmazta meg jövőbeni terveit Gömöri Csilla, a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda új ügyvezető igazgatója.

17éves tapasztalattal rendelkezik a fürdő és az uszoda üzemeltetésének területén az új vezető, és mivel marketing, minőségbiztosítás és iparbiztosítás területeken is dolgozott, lehetősége adódott mélyen belelátnia egy hasonló profilú létesítménynek az üzemeltetésébe is. Az új igazgató megbízatása jövő év júliusáig tart.

 

Forrás: vasarhelyitv.hu