Erős kerettel érkezik a magyar válogatott Hódmezővásárhelyre

Erős kerettel érkezik a magyar válogatott Hódmezővásárhelyre

Märcz Tamás szövetségi kapitány megnevezte csapatát a Spanyolország elleni Világliga-mérkőzésre, amit január 16-án 20 órától rendeznek Hódmezővásárhelyen. Az összecsapás előtt fél 7-től egy dombormű-avatással emlékeznek majd az uszoda névadójára, Gyarmati Dezsőre.

A hollandok elleni idegenbeli 13–6-os győzelem után január 16-án folytatja Világliga szereplését a férfi vízilabda-válogatott. Világbajnoki ezüstérmes pólósaink Spanyolország legjobbjait fogadják majd a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Märcz Tamás szövetségi kapitány tegnap kihirdette keretét, amely tapasztalt és fiatal játékosokat is tartalmaz. Az edző nehéz mérkőzésre számít, de bízik abban, hogy telt ház előtt játszhatnak majd Hódmezővásárhelyen. A keretbe Nagy Viktor mellett Vogel Somát nevezte Märcz Tamás, míg a mezőnyjátékosok közül vízbe száll majd Bátori Bence, Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs, Jansik Szilárd, Jansik Dávid, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Török Béla, Vámos Márton és Zalánki Gergő. Mellettük a miskolci Vadovics Viktor is meghívót kapott a keretbe, a fiatal játékos így Hódmezővásárhelyen debütálhat majd a válogatottban.

Az összecsapásra a jegyek értékesítése tegnap kezdődött, és közel a felét már elkapkodták a belépőknek, amelyeket hétköznapokon 10-től 12 óráig, illetve 16:30-18:30 között az uszodában lehet megvásárolni fejenként 2000 Ft-ért.